Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill bara säga att nej, detta är inte mitt liv.


Så länge benen inte viker sig kan jag fortsätta.

-




Pulsen dunkar i magen frukosten är nerspolad i toaletten
och jag tittar förskräckt på vågen,

fortfarande alldeles för mycket.




-




Fri vers av avalltingsomfanns
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-02 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avalltingsomfanns