Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


sprick mitt hjärta

och igår
gick det snett mitt hjärta brast
och jag förstår inte hur det
är möjligt för ett litet hjärta
att spricka så mycket på
bara en dag?





Fri vers av avalltingsomfanns
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-29 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avalltingsomfanns