Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


-

jag ska lyssna lite på musik
för att dränka sorgen
av att veta du tänker inte på
mig lika mycket som jag gör


jag är inte ens säker på
att du minns mitt namn




Fri vers av avalltingsomfanns
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-29 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avalltingsomfanns