Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten suger verkligen



Slå mig!
Verklighet, slå mig.

Ta och väck mig ur drömmen.

Slå mig!
Verkligen slå mig.

Ta väck mina drömmar.
Det är du ju så bra på.

Ge mig hoppet om något,
för att i nästa stund beröva mig allt.

Slå mig verkligheten!
Slå mig!

Jag bryr mig inte.
Du har tagit allt och lite till.

Slå mig då!
Banka skiten ur mig.
Jag är van.

Men vet du vad?
Verkligheten.

Det skiter jag i för du suger.
Verkligheten, du suger rejält.

Slå du bara om du vill,
för jag har slutat bry mig om dig.

Jag kommer bara på nya drömmar,
som du kan rycka från mig.

Slå mig verklighet!
Väck mig ur drömmarna om du vill,
men min fantasi är alltid vaken,
och den kan du aldrig banka ur mig.

Jag hatar dig verkligen, verkligheten.

© Boa Berg
2005-09-30
00:52




Fri vers av Boa Berg
Läst 661 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-09-30 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg