Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Din Jävel Som Förstörde Min Joggingtur

Jag springer lite snabbare

Rensar Tankarna

Håller på att komma in i den berömda

Andra Andningen

Som jag inte trodde fanns

Plötsligt ser jag Dig

Då är allt förstört

Ökar förtvivlat på stegen igen

i ett sista desperat försök

att slita mig loss

behålla friheten

men fångas in

Av dina ögon

Stannar

Och ler sådär fånigt

Som om det skulle betyda något särskilt

Att vi stod här

Du och jag

På samma väg

Bland tusen miljoner andra vägar

och såg varandra i ögonen

Efter en sekund går du vidare

Med handen i byxfickan

Jag ruskar snabbt på huvudet

och springer vidare

Rakt in i en förbaskad lyktstolpe

Som råkar stå i vägen




Fri vers av miss julie
Läst 454 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-02 11:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha *GILLA*
Bra :)
2010-10-08

    ej medlem längre
Aj!! Jädra lyktstolpe står i vägen för dig!

Jag fick själv tipset att inte bryta meningar med för mycket stor bokstav, byta rad kan du göra men börja inte med stor bokstav om meningen ska fortsätta.

Jättebra annars.
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

miss julie
miss julie