Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intet

ingen vet

jag aldrig vaknar

celler, bara hudceller

inget mer

 

alla ser

som fiender på ett slagfält

blickarna som spjut genom mig

aldrig mer

 

lyser med ficklampa

in i handen

identitet

aldrig mer

 

skotthålen i jackan

blodsmaken i munnen

levande

aldrig mer

 

allting sker

utan anledning

tills det tar slut

för gott




Fri vers av obscura
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-22 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

obscura