Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske längre än så





Vi lät oss omslutas

av något annat

än hettan

Du sade

att du kom i först

Jag att du fuskade

sedan simmade jag

bara ut


dit du


inte vågade




Fri vers av Mygg
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-02 14:25



Bookmark and Share


    Tonårsjesus
Får mig att le den här. Om nåt så enkelt får du det att bli riktigt bra och sött på något sätt.
2009-09-02

  Miss Mod
Tävling, så typiskt! Bra.
2009-07-02

  stenen/ Yv Ericsson
Man mäste våga sig ut på de djupa vattnet, om man vill ha äventyr
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg