Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordspråk är smärta



Let pain be your teatcher,
not your master.







Övriga genrer av Fiia
Läst 426 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-02 17:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med, man ska lära sig av det svåra som hänt en och gå vidare!
2009-09-22

  Fånga dagen
Snyggt skrivet gillar
mvh ak


låt smärtan bli din lärare
inte din mästare
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Fiia
Fiia