Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hela jag gick sönder. Även den delen som var din.


Mer än ditt hjärta

Allt slits isär
Och fylls av en tomhet.

En tomhet
Som väger mer än ditt hjärta.




Fri vers av Fiia
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-03 23:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o bra
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fiia
Fiia