Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

To all my other heartbeats.

Hur svagt ett hjärta än slår
så kommer det alltid att slå starkt inuti ett annat hjärta.

Och jag önskar att mina hjärtslag
en dag tystnar.

Så alla andra hjärtslag som slår inuti mitt
kan slå ännu starkare.




Fri vers av Fiia
Läst 311 gånger
Publicerad 2011-02-19 03:39



Bookmark and Share


  Blowingbubbles
Jag är svag för hjärtslag. Vackert!
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Fiia
Fiia