Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gömde mig. Och jag glömde vart jag var.


Hitta mig och jag ger dig allt jag har när jag kommer tillbaks.

Jag ser två sidor nu.


Minnen går förlorade
Spegelbilder förändras

Ändå är jag långt efter.


*


Allting försvinner
för jag bestämde det så.

Jag såg dig falla och jag önskade

Jag ville att alla skulle glömma bort mig
och alla glömmer. Jag glömmer.


*

Jag glömmer bort mitt liv. Jag glömmer bort att jag finns.


Snart är jag bortom ingenting.
För jag tonade ut min enda väg hem.




Fri vers av Fiia
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-26 03:04



Bookmark and Share


  F.
Åh, vad du är duktig. Gillar!
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Fiia
Fiia