Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kropp är en mur. Och för att ta dig in måste du förstöra mig.


Vem som tog mig ifrån dig.

Du ber mig att berätta allting.
Visa alla delar av mig.
Vem jag är.

Men du vet inte att du ber mig slita isär mitt skinn.
Slita itu min kropp. Blotta mitt inre.
För att blotta den delen av mig som ni alla skulle kalla för
monster, en blodtörstande parasit.

Du vet inte vad du ber mig om.
Och du ska aldrig behöva veta.
Aldrig behöva förstå att det jag skyddar mest av allt
det jag skyddar ifrån er

Är det som förstör och försöker

med varje andetag -- ta mitt liv.




Fri vers av Fiia
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-13 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fiia
Fiia