Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psykologluder efter psykologluder. När ger dom upp och låter mig vara olöst?


Varför räckte jag ens upp handen ifrån början?

Minns du när man var liten och man skulle ställa gåtor på matten?
Och ibland så ställde någon en sån svår gåta som alla hade massa teorier på hur man skulle klara ut den, men ingen stämde.

Och tillslut. Så glömde han som ställt gåtan ifrån början helt bort hur den skulle lösas och även hur den löd.


Jag ställde en sådan gåta för länge sen och nu försöker alla lösa den.




Fri vers av Fiia
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-01 16:09



Bookmark and Share


  Zelogath
Att vilja lösa en gåta ligger nog i människans naturliga nyfikenhet
Och även hur vår hjärna fungerar
Vi vill alltid hitta mönster
Och logiska svar
Oftast finns det, ibland inte
Frågan är
Trivs du med att vara en stängd gåta
Eller vill du vara ett öppet svar?
Svaret på det, högst individuellt
Jag finner din text intressant, väcker tankar
Applåd för din gåta!
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Fiia
Fiia