Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några för hårda slag.

Du kommer aldrig få låta mig komma dig närmre.
För jag kommer alltid vara ensam.


*


Mitt hjärta slog några för hårda slag
Och nu ber du mig att sluta slita isär mitt liv.

Att veta att jag aldrig kommer sluta
förs än jag ligger i strimlor. Bränner.



Jag kommer svika dig
hela vägen till slutet.

Och den enda delen av mig du kommer få se
är den delen som försvinner.


*

Mitt hjärta slog några för hårda slag
Jag fick en annan spegelbild
och fick jag välja
skulle jag aldrig byta tillbaka.

För det finns ingenting att byta till.




Fri vers av Fiia
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-05 01:46



Bookmark and Share


  Blowingbubbles
Ouch, det känns
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Fiia
Fiia