Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kommer alltid att stå kvar. Så lämna mig här.


Slå mig så hårt du kan.

Bränn ner allt.
Jag kommer inte försvinna.


Riv ner hela världen i strimlor.
Jag kommer inte gå sönder.


Spräng alla hjärtan.
Mitt kommer alltid att fortsätta slå.


Ta ifrån mig alla jag älskar.
Jag har glömt bort vilka det var.


Sudda ut alla minnen.
Jag har inte behållit ett enda.


Slå mig så hårt du kan.

Men skulle du tro mig?
Om jag sa att du aldrig skulle träffa.









Fri vers av Fiia
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-20 20:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ensam och stark, det är då man vinner allt.
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Fiia
Fiia