Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud visste vad han gjorde

när han skapade Eva

av Adams ena revben

Inget snack om den saken’

Klockrent!!!

Ända tills den dagen hon lurade på honom äpplet med masken i

för helt plötsligt vart de dödliga

Och som straff fick Eva därefter börja blöda en gång i månaden

och föda barn....

Gud visste vad han gjorde.....

Ken Cassel
2/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-02 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel