ja, jag dör

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

ja, jag dör




nagelband

 

hon sa:
tyst mot någon
vitbränd axel

"vi viskar inte
för att andra
inte ska höra"

med fingrarna långsamt
flätande någon ryggrad
ner mot slutet

"vi viskar
för att bara vi
ska kunna lyssna"

hon log:
försynt mot någon
bultande hals

ett leende som inte
syns om man inte
ser med känslan som
trycker mönster i
ögonlocken

och till sist
hon rörde:
vid någon handled
banade väg längs
något nagelband

in i elden

 

 *

 




Fri vers av Issand. VIP
Läst 571 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-07-02 21:48



Bookmark and Share


  Burn
allt fanns där
allt du är
ser du det?
ser du hur mycket du var då?
det är så lätt att se långa linjer med dig

för de har funnits hela tiden
och de försvinner aldrig

"vi viskar
för att bara vi
ska kunna lyssna"

ja


2016-07-28

  mainstream
Oj vilken fin. bokmärke
2010-10-06

    anakin
du förstår dig på sinnen, skickligt och vackert.
2009-08-28

    Knasboll
snyggt. verkligen snyggt!! en självklar applåd
2009-07-13

  När vi blir strukturer
Jättefint. Mycket jättefint.
2009-07-08

  När vi blir strukturer
Jättefint. Mycket jättefint.
2009-07-08

  poetsia
du träffar alltid rätt! Jag läser och känner. Älskar "med fingrarna flätande mot någons ryggrad ner mot slutet"
2009-07-06

  Solstorm
du är duktig så man dör!
2009-07-03

    ej medlem längre
vackert !
gillade hur den slutade
"in i elden"
ger många bilder

har lite svårt å tyda och skriva just nu e slut i huvudet >.<
så det återkommer :D

fint <3
2009-07-02

  Nikolai Jungsin VIP
lågmält
sökande
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Issand. VIP