Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett säkert kort




Du tycker väl

om mig

i alla fall

sade hon

till hunden

som tyckte om

det mesta

utom möjligtvis

grönsaker




Fri vers av Mygg
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-02 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar inte heller grönsaker,men jag gillar dig!
2009-07-04

  thyra
Tur vi har fyrfotingarna att vara trygga med :) Rart skrivet!
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg