Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst viskar natten..

Tyst viskar natten
bakom bergen
tyst tändes månen
bakom molnens öga
tyst föds natten
ur sitt sköra hölje
tyst vandrar tu
genom snåren av
längtans blomma
tyst viskar natten
bakom bergen
tyst smeker vinden
mot kinden bort
tåren
tyst viskar natten
om längtans sång
ännu en gång.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-03 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~