Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sett

jag har sett ett frö gro
ur kärlekslös jord
jag har sett rädslans blomma
växa ur tomhetens mark
jag har sett tvekans regn
beröra själens blad

jag har sett vilsenheten
vandra i nattens tysthet
ljudlöst
jag har sett ett frö gro
bland vissna blommor
bland torkat hopp
jag har sett tårar
i flodens famn

jag har sett ett frö gro
ur kärlekslös jord
jag har sett längtans
taggar skrapa
mot själens blad
jag har sett vishetens
källa sina
och trons blomma
skakas av törstens hand

men jag har sett
kärlekens blomma
växa ur de torra fröna
jag har sett styrkan växa
ur de svagaste blommorna
jag har sett de vilsna
finna vägen
finna trygghetens
hand
någonstans där
bland mörker
jag vet

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-03 01:30



Bookmark and Share


  _Mian_
Med klassiska tonener av tidslöshet målar du varsamt fram sprödhet och styrka som tilltalar.
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~