Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta skrik

Förfallets svarta natt,

en fägring av en dömd själ.

Ståendes på avgrundets botten,

toppen!

 

Vackra svarta natt, själ och skrik.

Jag är och förblir!




Fri vers av Mikael Llewyn Novac
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-03 16:44



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
det är något väldigt befriande med natten

avgrundets botten, då kan man inte falla mer
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Llewyn Novac
Mikael Llewyn Novac

Mina favoriter
bam. bam. bam