Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet till solskenet




Hej kära solsken,



Hoppas du har det bra däruppe i det blå,
själv ligger jag härnere flämtandes med andnöd, svallningar
och drypande små svettpärlor.
Det värsta av allt är att jag numera ser ut som en zebra,
då allt smink och brun-utan-sol runnit bort
och det innan jag ens hunnit utanför dörren.

Idag har jag i alla fall varit och köpt mig en liten fläkt till datarummet!
Den står placerad så käckt i en hylla och blåser hej vilt i höjd med dom små ”bröna”,
verkligen skönt må jag säga, hmm… fast vid närmare eftertanke
så kanske det endast finns kvar ett par små, små korinter till hösten.

Ja, ja, då får jag väl köpa en pincett och ett förstoringsglas.

För övrigt så vill jag bara säga att jag älskar dig!
men tror du att du kan sänka temperaturen ett par grader?
tjugo till tjugofyra hade varit det optimala,
och du, till natten kan du spara på värmen,
då räcker det med sjutton till arton grader.

Gör vad du kan jag litar på dig!

Med vänliga hälsningar
/Värmeslaget




Övriga genrer av Madjori
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-03 17:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haha..underbar! och du, du har ett så vackert namn också. tänker jag alltid på när jag ser det.
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori