Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten


Ensam i det här rummet
paniken är nära
i orden hör jag inte
vad mina tankar säger
Sorlet och tjattret
vilset letande

Ignorering och självcentrering
Trångt och jävligt

Vill ingen vara
ensam med mig?




Fri vers av Lénon
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-09-30 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon