Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
improvisation i caprifolnatten


utan titel

människovillkor
är olika

somliga lider av svält
andra av kärleksolycka

andra
åter
får alltför mycket
av buk

själv
söker jag ödmjukt
fylla på
av sommaren

man vet aldrig
vad senare
en vinter
kan bjuda




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-03 22:16



Bookmark and Share


  flickan i spann
så olika det kan vara.. Jag gör som du njuter av den vackra sommaren!
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP