Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I påfågelskrud





Hur länge

måste jag gå

runt den här

gröten

innan den märker

att jag

är minst

lika het




Fri vers av Mygg
Läst 369 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-03 23:31



Bookmark and Share


    Tonårsjesus
Ännu en som fick mig att le. Du är bra på det här!
2009-09-02

  Elin Katten Lo VIP
Hahahahahahahahaha!
Det där myggan, är lätt min nya raggningsreplik. Fyfan vad bra. Kommer att göra en uppföljning, jag kontaktar dig.
2009-07-05

  Miss Mod
Myggologi, när den är som bäst!
2009-07-04

  stenen/ Yv Ericsson
Kall gröt åker direkt i soporna! Het gröt ätes varsamt...
2009-07-04

    ej medlem längre
Myggisk existensialism där symboliken är lika djup som läsaren vill blicka ned i sina egna erfarenhetslager, humoristisk till sin yta men djupt vemodig i min tolkningsvärld.
I bland grötar det ihop sig och ibland är gröten fastbränd,kan dock tro att gröten mjuknar med dina steg "i sig". Fattar dock inte titeln-är nog lite grötig i skallen måhända!
2009-07-04

  HQ
Ha, en härlig text om tunga frågor men med glimten i ögat.
Jag håller tummarna för att "gröten" får upp de där ögonen snart!
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg