Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla mina synder



När mörkret sluter sig omkring oss
Och snaran kring halsen dras åt
Då drar tankarna mot de glömda orden och
allt vårat uppsåt.
Ty då är ånger tiden sekunden före död
Då är jag martyren som lider
För all människans börd
Och alla mina synder de sjunker ned i dyn
Och alla mina synder de glöms bort i dyn

När döden kommer utstuderat
Är alla tydligen vita som snö.


// CKA




Fri vers av Kajsa_Varg
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-09-30 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg