Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN DAGEN

          Den dagen där bland
sandkornen
bland dofterna av alg
och tång
den dagen där bland
varma vindar
och doften utav drömskhet
den dagen
fick jag sandkorn
mellan tårna
den dagen
fick jag saltdoft i mitt hår
den dagen fick
jag dofterna av
hav och tång
med mig åter




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-04 03:19



Bookmark and Share


  devilsangel
Så vackert skrivet...
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~