Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så "inte-jag"


sånna som vi släpper aldrig varann

som med allt annat
är det så lätt för dig

när du kastar iväg det vi hade
suddar ut våra minnen
och ger plats för nya,
delade med någon annan mycket bättre än jag

det gör bara mer ont
varje dag som går
och jag tvingas inse att det var
månader sedan nu
det är nog så
att du inte kommer tillbaka trots allt

( men mitt hjärta fortsätter slå för oss.
man ska aldrig sluta hoppas, eller vad var det du alltid sa?)

den som söker den finner
det är sant, jag fann ju dig
men alltid, ja alltid
måste jag förlora det finaste jag har
men den som söker den finner

jag får väl börja leta igen


jag trodde sist var ett tecken på
att du tänkte som jag
när du såg på mig och sa
" sånna som vi släpper aldrig varann"

men du ser ju hur det blivit
inget " och så levde de lyckliga i alla sina dar"
i den här kärlekssagan

sånna som oss
släpper alltid varann till slut

och du vet att det är så

men slutet kom för fort

jag behöver tid

åh, snälla kom tillbaka
ge mig en (bara en) chans till




Övriga genrer av Ettrosamoln.
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-04 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.