Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perfektion

det är nu när du har det du
hela tiden letade efter förut,
som du ser fel och brister i allting

och jag är så trött på
att alltid behöva tala om för dig
hur bra du har det
för du vet det själv
och jag ser det

och jag hatar när du tror
att jag inte ser att du låtsas
för jag ser,
det gör jag
det gör jag

jag kan inte låta bli att undra
när alla dina skrik efter förbättringar
ska tystna
för allt det du söker är egentligen
ren perfektion

men något så bra existerar inte i
den här världen

och något så fint kommer vi
aldrig att uppleva
inte nu, inte någon gång


ta vara på allt det bra du har
innan gropen du gräver begravt det




Övriga genrer av Ettrosamoln.
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-04 09:45



Bookmark and Share


  Jo-hanna
Fastnar lätt,
gillar den otroligt mycket
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.