Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Ockuperad ...

 

 

 

Jag har en kropp på botten av havet
som väntar
Jag har en kropp som sjuder likt en vulkan
men vattnet slickar vulkanens krater
så att åtrå inte skjuts ut ur kroppen
före kärlekens ankomst


Jag har en kropp som jag inte känner till
den kan vara ett sandkorn
en röd delfin
eller en pärla i en havs snäcka
men imorgon
kommer jag att upptäcka smaken av de
två läppar som brinner
som äger röst av lava

Längst ner i oceanen
inuti bubblor av åtrå och önskningar
väntar min kropp för dig
undrar
hur många dagsljus har jag väntat på dig

men imorgon
ska du dyka med ett djupt andetag
du ska öppna havssnäckan

så öppna den med ömhet
långsamt

i all långsamheten mullrar min åtrå
skuggan av mitt ljus sprids

honung av nöje
ska droppa ovanför din kropp
punkt efter punkt
kyss efter kyss

för att den kvinnan som ockuperar mitt hjärta
kanske kan förflyttas ovanför havet




Fri vers av issac.a.m
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-29 21:52



Bookmark and Share


  sulimaa
Innerligt vackert ...som en öm smekning mot längtande hud...magiskt...
2010-07-30

  SagaArt VIP
en suck från djupet.. oerhört vackert
2010-07-29

  Nina Nightwish
Romantiskt och lockande
2010-07-29

  Suzy med punkterna
Oj...så vackert...ovanför havet...
2010-07-29

  Emme VIP
Mycket mycket vacker..
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m