Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

septral 730

 




löklabyrint utan återvändo

 

 

 

 




varenda gång vi klev ut i verkligheten

hittade vi aldrig hem igen

byggde vi ett nytt tempel, utanpå det gamla



vi skalar livets lökkupol baklänges



varenda gång vi steg ut ur illusionen

ville vi aldrig tillbaks

till innan sanningen igen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-04 15:29



Bookmark and Share


  Nanna X
intressant tanke, och lite otrygg också, som kinesiska askar eller The Neverending Story
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP