Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjäl min själ.

Jag har ingen själ
jag jagar bara efter andras,
de saknar inget tomrum
som jag gör.

Jag vill ha en själ
fylla upp mig själv
med mig själv
istället för med någon annan.

Min själ finns inte
ni tog med er den när ni gick
och skriken ekar
i mitt tomrum.

Ge och ta
ta ta ta ta ta
ta lite mer
när du ändå håller på

Jag saknar själ
jag saknar mig själv
kom tillbaka
med min själ.




Fri vers av eggshells
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-04 19:17



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Svår och sårbar, jobbig men bra.
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

eggshells
eggshells