Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

princessa i mitt liv...

 

 

 

 

 

Varför du ?

Varför bara du

utav alla kvinnor

ändrar geometri av mitt liv....

takten i mina dagar

smyger barfota till min värld i små saker

låser dörren bakom dig

och jag hindrar dig inte!!

 


Varför?

Varför älskar jag bara dig

väljer bara dig

saknar bara dig

önskar och är endast sugen på dig

och varför tillåter jag dig sitta ovan mina fransar

i mitt hjärta

sjunger

röker

dansar

spela kort

och jag hämmar dig inte !!

 

Varför?

stryk alla gångna tider

stoppa erans tidevarv

alla kvinnor i mitt inre förintas

en efter en...

min längtan flammar

Inget stoppar din framfart i mitt liv..

 

Varför?

Varför ger jag dig

utav alla kvinnor

nycklar till mina städer

De städer som aldrig tidigare varit öppna

och där det aldrig har viftats med vita flaggor

för någon kvinna


Varför ber jag mina soldater

att välkomnar dig

med

psalmerna

flaggorna

blomster och lagerkransar

och själv kröner jag dig

främför alla medborgare

till kyrkklockors ringningar

till toner av musiken

ifrån de stora

Sånger av Elton John,Carola,Céline Dion

och i närvaro av Kronprinsessan Victoria

kröner jag förevigt

princessa i mitt liv...

 

 

 

 

2007-07-14 kl 23:47 issac.a.m




Fri vers av issac.a.m
Läst 424 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-07-10 23:12



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2009-07-17

    vide
kärleken kan beskrivas på så många sätt: ömt, ljuvt, trånande, eller som du beskriver den här: full med starka bilder och metaforer. Dina bilder lämnar ett igenkännande leende och en känsla av :Ja, just så blir man, just så är det när man är riktigt djupt kär i någon.
Bra poetat!
2009-07-14

  Miss Mod
Beundransvärd ömhet, finns dessa kvinnor, verkligen, undrar jag.
2009-07-12

  sulimaa
För att din själ hör hemma invid hennes....så underbart!
2009-07-12

  Spir@
Vackert, längtande... Kärlek...
2009-07-11

  Junitvillingen
Fantastiskt poetat, wow! Och jag hoppas innerligt att kvinnan du skriver om ger dig all sin kärlek!!:-))
2009-07-11

  Roula O
beundrar ditt sätt att skriva och beröra...mycket vackert skrivet!
2009-07-10

  Suzy med punkterna
Underbara ord .........Bara du kan...........
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m