Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse i frukostkön

Kö på snabbmatsstället
personal under upplärning
tiden står still





Bunden vers (Haiku) av Per Sodebjär
Läst 489 gånger
Publicerad 2005-09-30 15:17



Bookmark and Share


  Fialotten
Den känslan känner jag igen... om man är glad och har gott om tid, vilket händer tämligen sällan, så brukar det gå bra men för det mesta.... så är det "piiiip" jobbigt.
Bra skrivet!
2005-11-16

  Smultris
Hallelulja!!!!!!!!!

*ler*
2005-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Sodebjär
Per Sodebjär