Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätter på TV:n


Tänk att få sätta på….. TV2
Flickorna i TV 2
O TV3 o TV 4 femman och sexan
7 an, 8an och 9an
Och kanske 4 komedi eller 24:an
Viasat history, nej fy tusan
För gammalt o rynkigt

Viasat Fotboll… o ne inte de heller
Beck-ham, på bak-sidan
Nej fy tusan
Beckham ”2 delad” usch…
I TV blir de skinklåda…

Vill ratta in nåt annat
Öppna k-analen
Vilken skit
Showtime låter bättre
Eller TCM
Men fasen va jobbigt

Gessle hade nog inte kunna skriva
Sin låt nu
Tur att han gjorde det när han gjorde
Jag går o fiskar istället…




Fri vers av LassO
Läst 155 gånger
Publicerad 2009-08-11 15:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, den här var härlig, nu fick
du mig att le
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO