Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag och din farfar

Vi drömde tillsammans
över himlen
du och jag
då natten log
i mörkret

Känslor av rymd
inom oss
utom oss
Tyngdlöst
Rofyllt

I början
på en evighet
såg vi din farfar
förtvivlat
leta efter dig

Tårar
då ni kramades
med en generations
ofrånkomliga
välbehövliga
mellanrum

Var du vaken då?




Fri vers av Lénon
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-09-30 15:29



Bookmark and Share


  alvan
Vackert, och jag funderar vad som ligger bakom texten...
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lénon