Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ohio is for lovers.


Sucker love, I always find someone to bruise and leave behind






Att ligga i en brunn och stirra upp mot oändligheten
att vända sig mot varandra
och se in i glittrande lovande ögon
som säger att jag ska aldrig låta dig dö

se framtiden i vitögat
för att den är allt som finns kvar
att springa runt och famla i det förflutna
finns det ingen anledning att göra

låt oss leka den här gången
bara spela enkla spel
där reglerna är totalt glasklara
så glasklara att det går att spräcka dem med rösten

lätta på strypkopplet
det är dags att skratta fram lyckan
kanske är det flyga vi behöver

kan vi inte ses vid horisonten?
jag väntar där.




Fri vers av Citrusblomma
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-04 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma