Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaken i trötthet



det är sannolikt att livet
är gränsfall
mot döden

likväl som vakenhet
är gränsfall
mot sövande




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-05 00:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gränsen kan vara hårfin.
2009-07-05

  Lars Hedlin
En strimma sanning ...man går oberhörigen i dvala ibland...
2009-07-05

  Glensan
Finurligt :-)
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP