Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska eller bli älskad

Att älska eller bli älskad
Det är vad det hela går ut på
Livet

Min granne åkte på stryk igen
hon skrek som bara den
Polisen kom igen
Samma drama om och om igen

Sen sitter grannarna här utanför på gräsmattan
och dricker öl tillsammans
som om inget har hänt
Dom sitter i solen
och just då händer ju inte så mycket
Så kanske den här gången
kommer allt att bli bra

Jag önskar att min granne börjar älska
Älska sig själv lite mer
lite mer än flaskan
Älska sig själv lite mer
än han som slår henne

Att slå eller att bli slagen
Eller slå ner på sig själv
är det vad det hela handlar om

Kärlek kan bara vara kärlek
annars är det makt
vanmakt
Varför väljer man att bli
maktlös
För att få bli älskad kanske

Jag vill sova i natt
och just nu älskar jag inte mina grannar






Fri vers av Spirit
Läst 238 gånger
Publicerad 2009-07-05 01:17



Bookmark and Share


  * Ammi *
sprit är för det mesta av ondo, många kan inte hantera den, bara å ring polisen, egomänniskor som inte tror att det finns folk som vill ha tyst om nätterna
2009-07-05

  Gawain
Bra skrivet, meningsfullt och starkt.
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit