Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor på kö

i kö
de stå
mina känslor
små(och stora)
jag möter
med dörren
på glänt
vissa får
komma in
andra har jag aldrig känt
ta nummerlapp
och vänta
du får

du får stanna
en del
lyder inte
de hänger kvar
som svampar
som ruttnat
i en
plastpåse




Fri vers av Myself
Läst 414 gånger
Publicerad 2004-06-13 17:17



Bookmark and Share


  reback
Bara mota dem i dörren !! Eller ta emot dem med öppna armar !! Synd att det finns ruttna svampar bara.
2004-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself