Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp taget!





Äh du

bara för idag

kan vi väl ta

en paus

i jakten på meningen

med livet

och bara

leva det





Fri vers av Mygg
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-05 09:55



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Alltså, detta är sååå bra!
2009-08-17

    snöö
Tycker om dessa ord! Så skönt att leva så.
2009-07-19

  Miss Mod
Slående bra.
2009-07-07

  stenen/ Yv Ericsson
Detta blir mitt motto!
2009-07-06

    ej medlem längre
Suveränt-ren visdom i detta myggomagnifico råd!
2009-07-05

  solrosen1
Precis så måste vi ju kunna göra. Bra skrivet!
2009-07-05

  Elin Katten Lo VIP
Finns det ett latinskt uttryck för klockrent så skulle jag vilja använda det, blir så uttjatat att hela tiden skriva det...

Klockos rentiotos, kanske?
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg