Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"simma i regnet"

Jag vill simma nån dag,
nån dag då det regnar.

kanske lyckas jag den här gången,
kanske lyckas o göra det,
kanske.

jag vill simma nån dag,
då havet o himlen rör vid varann.
då molnen gråter,
inte av sorg,
av längtan som tar slut
då den återkommer till havet.

jag vill simma,
inte bara i havet.
jag vill simma då det regnar,
kanske lyckas jag,
kanske lyckas jag simma genom regnet
simma upp mot himlen
och dela längtan med molnen.

kanske lyckas jag den här gången..




Fri vers av Pilgrim
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-05 09:56



Bookmark and Share


    sunnanvind
Hur underbar som helst!!! vilken känsla det vore...att simma i regnet...
Jag gillar regn, det är så befriande känsla med det! Stor applåd!
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim