Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 år och redan imponerande


Jesus var bara 12
När han stannade i templet
3 dar tror man att han var där
man undrar, var han åt, sov och så
i så fall
En jude är ”man” vid 12, så man kan ju utgå ifrån
Att det inte var första gången nån gjorde så

Sen kan man fundera
De som var med då och diskuterade
Och som imponerades av kunskapen
Var de med, 20 år senare?
Och om de var det
Kände man igen honom

Kunde de se, höra och känna igen
Vad hade de hört i mellan tiden
Visste nån av dessa att denne man
En gång var den pojke de så förundrats över
De kanske var med och skrek
”Korsfäst korsfäst”
Samma folk, en annan tid…




Fri vers av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-06 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO