Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN STAT I STATEN



EN STAT I STATEN



FÖRSÄKRINSKASSAN HAR BLIVIT EN STAT INOM STATEN

DENNA FOLKETS FÖRSÄKRING SOM VI HAR VARIT STOLTA ÖVER


INTE HAR VI NÅGON VALFRIHET HELLER

VI ÄR TVÅNGSANSLUTNA ALLIHOPA

DEMOKRATI KAN MAN KNAPPAS LÄNGE TALA OM




FÖRSKRINGSNÄMNDENA ÄR BORTA

DE HÅRT KRITSERADE MEN ÄNDÅ SAKKUNNIGA

FÖRSÄKRINGSLÄKARNA ÄR ETT MINNE BLOTT


VET VI VAD DE GÖR DÄR INNE

VAD HAR DE FÖR KOMPETENS

DE SOM KALLAS HANDLÄGGARE



BESLUT KOMMER UTAN UNDERSKRIFT

VILL MAN VARA PARANOID

KAN JU TÄNKAS OM BESLUTSFATTAREN

EXISTERAR I VERKLIGHETEN


ÖVERKLAGANDET HAR GJORTS OMÖJLIGT

DE SÄGS DIREKT ATT DET LÖNAR SIG ICKE


HANDLÄGGARNA HAR FÅTT SMAKA PÅ MAKTEN

BONUSARNA RINNER TILL DERAS KONTON


MEDAN SJUKA FÅR INGENTING

ELLER KANSKE OM MAN LYDER DEM

DE VET JU ALLT OM SJUKDOMAR NUFÖRTIDEN


LÄKARNA SER DE NER PÅ

VAD VET DE

VEM SOM HELST KAN PÅSTÅ ATT DEN SJUKE


MÅSTE FÅ SIN ERSÄTTNING

DETTA KALLAS DEMOKRATI I VÅRT FINA LAND


TÄNK MED SUNT FÖRNUFT REGERINGEN

ÄR DET FÖR MYCKET BEGÄRT KANSKE




Fri vers av arja savela
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-05 23:41



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Allting har blivit snett - bara att försäkringshandläggare har fått högre makt än läkare.
Det var nog illa när försäkringsläkarna sa emot professorer och överläkare. Vart är vi på väg??
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela