Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte ni

 

 

 

och hon kastade sig
över livet som om det var
bara just gestalten och jag


backade föll ramlade var
inte en del av deras
världsbild



inte ni, aldrig någonsin

 

 

 




Fri vers av Issand. VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-06 02:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
magnifikt
vet ej annars vad jag ska skriva

<3
2009-07-06

  Burn
mm, tycker om denna. känns otroligt livsbejakande, just med att kasta sig över livet, och i andra stycket är det som att personen gör vad som helst för att vara sig själv och sin egen bild, och inte några andras. bra.
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Issand. VIP