Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägn BL (för ensamhet är också det)


men nu syr jag stygn på nya vinläglar



delar

i gränsöverskridande
avskildhet

odelad
glädje




Fri vers av rebecca d
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-06 12:03



Bookmark and Share


  Rachel Roth
fenomenal!
2009-07-08

  Almagrundet
Tycker mycket om diktens knappa ordval som förenar det till synes oförenliga i en sann mystisk förening.
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d