Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en snabb smekning på en kind kan väcka så mycket känslor när man inte är beredd....jag blir helt tagen på sängen när jag inte har kontrollen över mina känslor..


utmed min kind

om jag blundar
kan jag ännu känna
din lätta smekning utmed min kind
den kom så oväntad
att den högg rakt i min ömmande längtan
jag var inte beredd att bli väckt
nu rör sig åter mitt slumrande hjärta

du fångade ögonblicket i flykten
när jag höll ner mitt garde
i ovisshet värker nu kroppen av saknad
jag är rädd för jag gömt mig själv så länge
och i glömska hade känslan fallit
att bli sedd för den jag är
en oro lägger sig tillrätta i bröstet..

...i denna stund av sorg då jag åter faller...




Fri vers av Ullagulla
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-06 17:52



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fantastiskt fint skrivet. =)
2010-05-10

  Johan Bergstjärna VIP
Med en snabb smekning, ett ömt ögonkast, kan vi ju upprätta varandra ... bara vi är beredda på att det faktiskt kan hända.
2010-03-25

  erkki
Detta var berörande och vemodigt vackert. Men också uppgivet. Även till synes små saker bör kunna vara en god början på något nytt och fint. Som en vänlig beröring t ex.
2009-10-13

    ej medlem längre
Berörande skrivet.. om vad en mjuk beröring kan väcka.
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla