Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009-06-26


Den återkommande frågan


Vem är jag?

- Bevingad

Ja det är mitt namn

- poet

Det är en hobby

- En god vän

Fin egenskap

- En människa?

Kan 'ett Jag' vara? Undrar en apa vad den är? Eller en fluga? Vad är en människa?

- Ett djur

Hm så jag är ett djur med lite mer intelligens
än en fluga för jag kan reflektera

[Jo tack jag vet]

På frågan V A D jag Ä R
finns det ett svar

'Plågad neurotiker'




Fri vers av Bevingad
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-06 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad