Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar du mig?

Minns du förra sommaren
jag kunde till och med skicka ett sms där det stod
jag älskar dig

nu blir det mer
vet du att jag existerar




Övriga genrer av Blunder
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-18 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blunder
Blunder