Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svanfart

ljum och stilla
kvällen sublim

från Bockholmen skjuter jag ut
min båt
hissar segel
och glider iväg på en vind
som nästan inte finns

ljudlöst ljudlöst
inte ett porl
inte ett fras i seglen

från ön tittar båtfolket på
något förundrade

men när ett knölsvansim kör om oss
skakar Sjöskoterknuttar huvuden

"han kan inte vara klok, den där"
"han som seglar utan vind"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-07 10:04



Bookmark and Share


  Gunsan
... och då var det nog ändå du som är klokast!! :-)
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP